Maltus sausainius sumaišyti su garuose tirpintu sviestu, sumaišytu su sutirštintu pienu. Gera žinia - dabar galima nusipirkti po labai nedaug to pieno. Tortinę ištepti sviestu, suformuoti sausaininę formą ir kepti apie 10 min..
Atvėsinti formą, nenuimant tortinės kraštų.
Maskarponę išmaišyti su grietine ir cukriukais, įpilti citrinos. Paruoštą pagal instrukciją mažame kiekyje vandens želatiną patogiau pirma supilti į persikų kompotą, o po to supilti į baltą kremą ir gerai išmaišyti.
Suversti į torto formą.
Maišikliu suplakti konservuotų mangų visą turinį, Įpilti dar persikų sulčių, bei supilti paruošą želatiną.
Šaukštu kiek praskiri baltą masę ir pilti mangų tyrę. Bet galima baltą ir geltoną tyres sumaišyti ir supilti kartu - bus vientisa gelsva masė.
Palaukti kol sustings.
Iš persikų gaminti gėles ir puošti. Torto puošimui aš dar naudojau džiovintus greifrutus, jie žali. Bet viršuje torto buvo atsiradę šiek tiek vandens, kuris gerai nusisausino servietėle. Bet man kilo įtarimas, ar tai ne greifrutų "kiviškas'' darbas, todėl jų geriau nenaudoti.
Užpilti kivių žele.
Ant vaškinio popieriaus juostos ištirpintu šokoladu piešti tvorą, Kelias minutes palaukti kol sustings. Po to šokoladinė puse tą popierių prilipinti prie torto. Palaikyti valandą šaldytuve ir tą popierių nulupti.
Tikrai lengva ir paprasta pasigaminti šį tortą - sušalusią balą, aptvertą tvora:)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)