Marinuotos šparaginės pupelės žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Marinuotos šparaginės pupelės žiemai
Marinuotos šparaginės pupelės žiemai
Marinuotos šparaginės pupelės žiemai
Marinuotos šparaginės pupelės žiemai
Autorius apie receptą: Žiemą mes mėgstame ir mėgaujamės savo marinuotis daržovėmis. Tad visą vasarą netinginiuoju, o stengiuosi gėrybėmis pasirūpinti žiemai. Žiemą mes mėgstame ir mėgaujamės savo marinuotis daržovėmis. Tad visą vasarą netinginiuoju, o stengiuosi gėrybėmis pasirūpinti žiemai. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
pagal poreikį šparaginių pupelių
Marinatui:
3 litrai vandens
2 stiklinės acto 9%
9 šaukštai cukraus
3 šaukštai druskos
2 vienetai krapų žiedynų
3 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
2 vienetai kvapiųjų pipirų (žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Marinatui į puodą pilame vandenį, actą, beriame cukrų, druską, dėti pipirus, nuluptą česnaką, krapus, lauro lapus. Kaitinti, kol užvirs. Sumažinti kaitrą ir kelias minutes pavirinti.
2.
Šparagines pupeles nuplauname, nuvavriname. Nupjaustome galiukus.
3.
Šparagines pupeles sudedame į marinatą. Paverdame 7 – 10 min.
4.
Pupeles išgriebiame ir sudedame į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainiukus.
5.
Marinatą dar kartą užverdame.
6.
Užpilame marinatu. Stiklainius užsukame steriliais dangteliais. Dedame dangteliais žemyn ir užklojame storu rankšluosčiu. Leidžiame atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital