Marinuotos silkės receptas

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Marinuotos silkės receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g silkės filė
3 svogūnai
250 ml vandens
1 šaukštelis cukraus
2 šaukšteliai druskos
0,5 šaukštelio juodųjų pipirų
1 šaukštas acto
2 šaukštai kečupo
100 ml augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Plonais griežinėliais supjaustykite svogūnus.
Vandenyje ištirpinkite cukrų, druską bei įmaišykite maltus pipirus.
Silkę apdėkite svogūno griežinėliais, užpilkite vandeniu, actu, aliejumi ir kečupu.
Palikite silkę šaldytuve pasimarinuoti bent 1 valandai.
Skanaus :)
AUTORIUS: Asta
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital