Marinuoti ridikėliai

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Marinuoti ridikėliai
Autorius apie receptą: Jei nebandėte marinuoti ridikėlių, būtinai pabandykite. Tai puikus pagardas salotoms, sumuštiniams. Nuostabiai tinka prie lauke keptos vištienos, šašlykų, ant Jei nebandėte marinuoti ridikėlių, būtinai pabandykite. Tai puikus pagardas salotoms, sumuštiniams. Nuostabiai tinka prie lauke keptos vištienos, šašlykų, ant dešrainių. Tikras šiltojo sezono gardumynas! (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
pagal poreikį ridikėlių
0.5 stiklinės vandens
1/4 stiklinės acto 5% (naudojau obuolių sidro actą)
1 šaukštelis druskos
1 šaukštas cukraus
2 lapeliai lauro lapų
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis garstyčių grūdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Ridikėlius supjaustome riekelėmis.
2.
Švarų 500 ml stiklainį pripildome pjaustytais ridikėliais iki viršaus. Sudedame į stiklainį pipirus, garstyčių grūdelius, lauro lapus.
3.
Į nedidelį puodą sudedame cukrų, druską, supilame vandenį ir actą (aš naudoju obuolių sidro actą). Vis pamaišant užverdame.
4.
Marinatą nukeliame nuo viryklės ir supilame ant ridikėlių, kad viską apsemtų. Uždengiame švariu dangteliu.
5.
Taip paruoštus ridikėlius geriausia suvartoti per 3 dienas, po to ridikėliai išlieka skanūs, tačiau suminkštėja.
Patarimai:
Stiklinė 250 ml.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital