Marinuoti kopūstai greitam vartojimui

AUTORIUS:
Aurelija, Rožinis avokadas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Marinuoti kopūstai greitam vartojimui
Autorius apie receptą: Labai skanūs, nesunkiai paruošiami ir tinkantys prie mėgstamų patiekalų. Puiki idėja, kai lieka dalis kopūsto nuo kitų patiekalų, bet norisi jį kažkur sunaudoti. Galima Labai skanūs, nesunkiai paruošiami ir tinkantys prie mėgstamų patiekalų. Puiki idėja, kai lieka dalis kopūsto nuo kitų patiekalų, bet norisi jį kažkur sunaudoti. Galima gardinti ir kitais mėgiamais prieskoniais. (...daugiau) Aurelija, Rožinis avokadas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų kopūstų
3 šaukštai obuolių acto
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą smulkiai supjaustyti, dėti į dubenį, apšlakstyti obuolių actu ir soja, įberti druskos, pipirų, maltos saldžios paprikos ir aitriosios paprikos miltelių, išmaišyti.
2.
Paruoštus kopūstus sudėti į stiklinį indą ir palikti kelioms dienoms pasimarinuoti šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital