Marinuoti aštrūs, traškūs agurkėliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Marinuoti aštrūs, traškūs agurkėliai
Marinuoti aštrūs, traškūs agurkėliai
Marinuoti aštrūs, traškūs agurkėliai
Marinuoti aštrūs, traškūs agurkėliai
Marinuoti aštrūs, traškūs agurkėliai
Autorius apie receptą: Marinuoti, traškūs, aštrūs agurkėliai. Tobulai tinka prie kepsnio ar šašlykų. Bet, patikėkite, jie labai skanūs ir vieni. Kai pradedi valgyti, sunku sustoti. Tiesa, juos Marinuoti, traškūs, aštrūs agurkėliai. Tobulai tinka prie kepsnio ar šašlykų. Bet, patikėkite, jie labai skanūs ir vieni. Kai pradedi valgyti, sunku sustoti. Tiesa, juos suvartoti reikėtų greitai. Tai nėra konservuoti agurkai, o marinuojami greitam vartojimui. Užtruksite apie 10 min + laikas, kol agurkėliai marinuosis. Receptą radau IG profilyje paprastagaminti.karina . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas agurkų
6 šaukštai saldžiarūgščio padažo
30 gramų petražolių (smulkintų)
2 šaukštai druskos
2 šaukštai obuolių acto
3 skiltelės česnako (smulkintų)
1 šaukštas garstyčių grūdelių
1 šaukštelis čili dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agurkus nuplauname, nupjauname galiukus ir perpjauname pusiau išilgai.
2.
Į indą dedame padažą, smulkintas petražoles, beriame druską, čili dribsnius, garstyčių grūdelius, pilame actą ir gerai išmaišome.
3.
Supilame marinatą ant agurkų, dedame smulkinto česnako ir gerai įtriname agurkėlius. Uždengiame, galima prispausti kažkuo sunkiu, bet aš taip nedariau.
4.
Paliekame šaldytuve per naktį, bet galima valgyti ir po 6-7 valandų.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital