Marinatas grilio vištienai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Marinatas grilio vištienai
Autorius apie receptą: Vištiena iškepa sultinga, minkštutė ir skani. Vištiena iškepa sultinga, minkštutė ir skani. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištų šlaunelių
50 mililitrų granatų sulčių
2 skiltelės česnako (didesnių arba 3 mažesnių)
1.5 šaukšto sojos padažo (apytikriai)
1 šaukštas pomidorų pastos
2 šaukštai aliejaus (apytikriai)
1 šaukštelis garstyčių (apytikriai, neaštrių)
pagal skonį kario prieskonių
pagal skonį maltos raudonosios paprikos
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šlaunelių mėsą nuplauti, tuomet gerai nusausinti.
2.
Česnako skilteles sutarkuoti smulkia tarka. Pilti sojos padažą, granatų sultis, dėti pomidorų pastą, garstyčias, berti kario prieskonius, paprikos miltelius, druską, pipirus, pilti aliejų ir išmaišyti.
3.
Paruoštu marinatu gerai įtrinti mėsą ir palikti marinuotis visai nakčiai. Tuomet kepti ant grotelių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital