Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė manų kruopų
3 stiklinės pieno
1,5 stiklinės cukraus
1 v. š. miltų
1 stiklinė džiūvėsėlių
Druskos
Aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode užvirkite 2 stiklines pieno, įdėkite druskos ir lėtai pilkite manų kruopas, nuolat maišykite. Virkite, kol kruopos suminkštės, nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Tada suformuokite kukulius, apvoliokite džiūvėsiuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš visų pusių.
Likusį pieną užvirinkite, pilkite cukrų, po truputį berkite miltus ir maišykite . Galite įpilti šiek tiek vandens, kad neprisviltų.