Autorius apie receptą:
Vasarai besibaigiant šie ryškūs ir žavingi mangų ledai bent mintimis nukels į tas saulėtas dienas. O ir puikiai atgaivins, kol dar džiugina šiluma. Šiuos gardžius ledus
Vasarai besibaigiant šie ryškūs ir žavingi mangų ledai bent mintimis nukels į tas saulėtas dienas. O ir puikiai atgaivins, kol dar džiugina šiluma. Šiuos gardžius ledus paruošti super paprasta, o kiekvienas kąsnelis vertas pakartojimo.
(...daugiau)(...mažiau)
Dovilė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
500 mililitrų
grietinėlės, 35% riebumo
500 gramų
mango tyrės
(arba 2 didelių prinokusių mangų, sutrintų trintuvu)
300 gramų
kondensuoto pieno, saldinto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į didelį dubenį supilti grietinėlę ir plakti elektriniu plaktuvu iki purumo. Toliau plakant pamažu supilti kondensuotą pieną ir dar plakti iki masė įgaus šiek tiek standumo.
2.
Galiausiai per kelis kartus sudėti mango tyrę, kaskart švelniai išmaišant mentele iki masė tampa vientisa.
3.
Paruoštą ledų masę supilti į šaldymui tinkamą indą (mūsų naudojamas buvo 20x20 cm dydžio).
4.
Dėti į šaldymo kamerą bent 4-5 valandoms, kad sustingtų.