Autorius apie receptą:
Džemą galima ir ant duonos su sviestu tepti, ir į bandelių įdarus ir su sūriu, ir kur tik norisi. Pavyko nuostabus džemas su lengvu citrusų kartėliu.
Džemą galima ir ant duonos su sviestu tepti, ir į bandelių įdarus ir su sūriu, ir kur tik norisi. Pavyko nuostabus džemas su lengvu citrusų kartėliu.
Papipirink
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas
mandarinų
(jau nuluptų)
270 gramų
cukraus
1 vienetas
citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mandarinus dėti į dubenį ir sutrinti elektriniu maisto smulkintuvu.
2.
Į puodą supilti mandarinų masę, berti cukrų, išmaišyti ir virti 1 valandą ir 30 minučių. Tuomet išspausti citrinos sulčių.
3.
Paruoštą džemą galima dėti į sterilizuotus stiklainius, sandariai užsukti ir laikyti iki tol, kol prireiks.