Maltos mėsos vyniotinis su kiaušiniais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Maltos mėsos vyniotinis su kiaušiniais
Autorius apie receptą: Tai ar jau žinote ką gaminsite šventėms? Jei dar vis mąstote, skubu pas jus su idėja gardaus mėsos vyniotinio su kiaušiniu receptu. Gavosi super vyniotinis, labai gardus ir labai Tai ar jau žinote ką gaminsite šventėms? Jei dar vis mąstote, skubu pas jus su idėja gardaus mėsos vyniotinio su kiaušiniu receptu. Gavosi super vyniotinis, labai gardus ir labai tinkantis Velykoms. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų maltos kiaulienos
250 gramų maltos vištienos
5 vienetai kiaušinių (1 žalio ir 4 kietai virtų)
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas majonezo
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
pagal skonį prieskonių mišinio
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį druskos
pagal skonį barbekiu padažo
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį prieskoninių žolelių
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį dėti maltą vištieną ir kiaulieną, įmušti kiaušinį, pagardinti prieskoniais, druska, pipirais, įdėti majonezo, suberti smulkiai pjaustytą svogūną ir išmaišyti.
2.
Paruoštą maltą mėsą kelis kartus pamėtyti - mesti iš viršaus į dubenį. Taip darau tam, kad malta mėsa būtų vientisa ir kepant nepairtų.
3.
Folijos lakštą išpurkšti aliejumi ir sudėti mėsą, padaryti stačiakampio formos išklotinę.
4.
Ant faršo sudėti kiaušinius vieną šalia kito.
5.
Folijos pagalba, paimant iš kraštų, kiaušinius apdengti faršu ir susukti į vyniotinį. Folijoje mediniu pagaliuku pradurti skylutes keliose vietose.
6.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35 min.
7.
Ištraukus vyniotinį iš orkaitės nuimti foliją, užtepti barbekiu padažo ir dar kepti apie 15 minučių.
8.
Iškeptą vyniotinį išimti, apibarstyti prieskoninėmis žolelėmis, sezamo sėklomis ir palikti atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital