Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g kiaulienos
2 kiaušiniai
30 g pieno arba grietinėlės
50 g virinto šalto vandens
1 skiltelė česnako
prieskoniai
druska
pipirai
cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustome kubeliais, pabarstome prieskoniais, įtriname česnaku ir keletą valandų palaikome šaltai.
Tuo metu kiaušinius išplakame su pienu bei prieskoniais ir iškepame omletą.
Mėsą sumalame, įpilame šalto vandens ir išmaišome.
Šią masę išklojame ant maistinės plėvelės 1,5 cm sluoksniu, ant jos uždedame omletą ir susukame vyniotinį.
Jį perrišame virvele, dedame į verdantį vandenį ir verdame 1,2 val.
Po to atvėsiname ir paslegiame.