Veganiški maltinukai su grybų padažu ir žiedinių kopūstų koše

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Veganiški maltinukai su grybų padažu ir žiedinių kopūstų koše
Veganiški maltinukai su grybų padažu ir žiedinių kopūstų koše
Veganiški maltinukai su grybų padažu ir žiedinių kopūstų koše
Veganiški maltinukai su grybų padažu ir žiedinių kopūstų koše
Autorius apie receptą: Lengva žiedinių kopūstų košė ir kremiškas, švelnus grybų padažas itin tinka sojų maltinukams pagardinti. Galutinis rezultatas – jaukus, šildantis ir sotus namų Lengva žiedinių kopūstų košė ir kremiškas, švelnus grybų padažas itin tinka sojų maltinukams pagardinti. Galutinis rezultatas – jaukus, šildantis ir sotus namų maistas. Padažui galite naudoti mėgstamus grybus, tad jei turite stiklainėlį voveraičių ar kitų miško grybų – jie taip pat puikiai tiks. Miltai – ingredientas, kuris sutirština padažą. Svarbiausia juos pakepinti, kol neliks sausų, prieš pilant sultinį ir kreminį avižų gaminį. Tai padažą apsaugos nuo sušokimo į gumuliukus. Ruošdami padažą, nuolat jį maišykite, kad būtų glotnus, švelnios tekstūros. Nors padažą paruoštumėte vien su sultiniu, būtent grietinėlę atstojantis augalinis „Naturli“ avižų gaminys suteikia labai gardaus kremiškumo ir glotnumo; tad jei tik turite galimybę, nepraleiskite šio ingrediento! (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Garnyrui:
1 litras daržovių sultinio
500 gramų žiedinių kopūstų
2 šaukštai augalinio sviesto (naudojome augalinę sviesto alternatyvą „Vegan Block“)
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis džiovintas čiobrelis
1/4 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų
Padažui:
150 gramų pievagrybių
125 mililitrai daržovių sultinio
125 mililitrai avižų kremas (naudojome „Naturli“ ekologišką avižų kreminį gaminį)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas miltų
0.5 šaukštelio džiovintas čiobrelis
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų
Pagrindui:
320 gramų sojų maltinių (naudojome „Naturli“ )
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Paruoškite žiedinių kopūstų košę. Žiedinį kopūstą išskaidykite žiedynėliais ir suberkite į puodą. Užpilkite sultiniu, pagardinkite druska (jei sultinys jau su druska, papildomai druskos neberkite) ir užvirkite. Sumažinkite ugnį ir palikite virsnoti apie 15 minučių, kol kopūsto žiedynėliai bus visiškai minkšti. Nukoškite.
2.
Į nukoštus žiedinius kopūstus sudėkite „Vegan Block“ augalinę sviesto alternatyvą, pagardinkite džiovintais čiobreliais ir šviežiai grūstais juodaisiais pipirais. Sudėkite viską į maisto smulkintuvą ir sutrinkite iki norimo glotnumo košės.
3.
Kol žiediniai kopūstai verda, paruoškite grybų padažą. Keptuvėje virš vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Suberkite riekelėmis pjaustytus pievagrybius, pagardinkite druska. Kepkite, vis pamaišydami, apie 10 minučių, kol grybai išskirs sultis ir jos nugaruos.
4.
Suberkite miltus ir maišydami kaitinkite, kol neliks baltų miltų kruopelių.
5.
Supilkite sultinį, išmaišykite. Padažas iškart ims tirštėti. Maišykite, kol tekstūra būtų glotni, kad padažas nesušoktų į gumuliukus.
6.
Supilkite avižų kreminį gaminį, pagardinkite čiobreliais ir pipirais. Maišydami pakaitinkite, kol padažas bus norimo tirštumo. Nukaiskite.
7.
Iškepkite sojų maltinius. Keptuvėje virš vidutinio dydžio ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite sojų maltinius ir kepkite po maždaug 5 minutes iš abiejų pusių (pagal instrukciją ant pakuotės).
8.
Patiekite. Į dubenėlius ar gilias lėkštes dėkite žiedinių kopūstų košę, maltinius ir po kelis dosnius šaukštus grybų padažo. Papuoškite šviežių čiobrelių šakelėmis ir patiekite nedelsiant.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital