Makaronai su šparagais

AUTORIUS:
Anele
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Makaronai su šparagais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
16 plonų šviežių šparagų stiebų (Šparagai)
230 g ilgų makaronų
1 v. š. alyvų aliejaus
4 skiltelės česnako, plonai supjaustyto
0,25 a. š. šviežiai maltų baltųjų pipirų
0,25 puodelio sauso balto vyno
0,25 a . š. druskos
3 nedideli pomidorai, be sėklų ir supjaustyti
1 šaukštas sviesto
0,25 puodelio susmulkinto šviežio baziliko (Bazilikas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Nulaužkite ir išmeskite šparagų kotų galus. Nuplaukite šaltu vandeniu. Nupjaukite arba nulaužkite viršūnėles; atidėkite. Įžambiai supjaustykite stiebus į 2,5-3 cm gabaliukus, atidėkite.
2. Išvirkite makaronus pagal pakuotės nurodymus. Tuo tarpu, virš vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir pipirus, maišydami kepkite 30 sekundžių.
3. Į mišinį sudėkite šparagų gabaliukus, vyną ir druską. Užvirkite, sumažinkite ugnį. Retkarčiais pamaišydami kepkite neuždengtą 3 minutes, kol šparagai bus traškūs. Sudėkite pomidorus ir šparagų viršūnėlės, kepkite neuždengtus dar 1 minutę.
4. Nuimkite nuo ugnies, įmaišykite sviestą.
5. Nusunkite makaronus, sudėkite makaronus ir baziliką į keptuvę. Atsargiai išmaišykite.
AUTORIUS: Anele
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital