Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės kvietinių miltų,
1 kiaušinis,
2 šaukštai medaus,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas lazdyno riešutų,
Truputį vandens,
Pagal skonį druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus įmušame kiaušinį, įpilame truputį vandens ir užminkome tešlą kaip makaronams. Ją iškočiojame ir supjaustome stambiais, piršto ilgio ir pločio makaronais. Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame padarytus makaronus ir paverdame 5 minutes. Paskui išgriebiame kiaurasamčiu, nuvarviname vandenį, makaronus sudedame į dubenį, užpilame ištirpintu sviestu, uždedame, medaus, o ant viršaus užbarstome smulkiai sukapotų riešutų. Kai kurios šeimininkės vietoje riešutų užbarsto razinų, džiovintų obuolių, smulkiai tarkuoto sūrio.