Makaronai su krevetėmis grietinėlės ir pelėsinio sūrio padaže

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Makaronai su krevetėmis grietinėlės ir pelėsinio sūrio padaže
Makaronai su krevetėmis grietinėlės ir pelėsinio sūrio padaže
Makaronai su krevetėmis grietinėlės ir pelėsinio sūrio padaže
Autorius apie receptą: Tobulas pikantiškai aštrus skonis Tobulas pikantiškai aštrus skonis Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų krevečių be kevalo
250 gramų makaronų
150 mililitrų grietinėlės
100 gramų gorgonzola sūrio (tinka ir kiti pelėsiniai sūriai)
20 gramų sviesto
4 skiltelės česnako
2 žiupsneliai džiovinto raudonėlio
6 riekelės jalapenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išverdame makaronus. Aš verdu vadinamus “al dente", puskiečius.
2.
Česnaką smulkiai supjaustome. Sūrį supjaustome nedideliais gabalėliais.
3.
Ant sviesto apkepam česnaką. Sudedame krevetes. Beriame druską, pipirus, smulkintus jalapenus. Kepame, vartant, kelias minutes. Supilame grietinėlę ir dedame pelėsinį sūrį. Kai grietinėlę užverda ir sūris ištirpsta, į padažą sudedame makaronus ir gerai išmaišome.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital