Lvovo varškėtis (Lvivskii sirnik)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lvovo varškėtis (Lvivskii sirnik)
Autorius apie receptą: Lvovas - Ukrainos miestas, kuriame visur kvepia kava, o prie kavos puodelio siūlomas Lvovo varškėtis. Lvovas - Ukrainos miestas, kuriame visur kvepia kava, o prie kavos puodelio siūlomas Lvovo varškėtis. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų varškės 9%
3 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
100 gramų razinų
50 gramų grietinės, 30% riebumo
50 gramų sviesto (tirpinto)
30 gramų manų kruopų
1 vienetas citrinų (žievelės)
1 žiupsnelis druskos
Papildomai:
šiek tiek sviesto (formai patepti)
Glajui:
200 gramų pieniško šokolado
20 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Varškę pertrinti per sietelį. Į pertrintą varškę įmaišyti grietinę, tirpintą sviestą, druską ir cukrų. Viską gerai išmaišyti. Įtarkuoti citrinos žievelę. Įsijoti manų kruopas. Viską gerai išmaišyti, tada pertrinti elektriniu trintuvu iki vientisumo.
2.
Atskirame inde išplakti kiaušinius - iki purumo plakti nereikia, tiesiog kad tryniai su baltymais susijungtų. Tuomet kiaušinius atsargiai įmaišyti į varškės masę.
3.
Razinas perplauti šiltu vandeniu, nusausinti popieriniu rankšluosčiu ir įmaišyti į varškės masę.
4.
Kepimo formą patepti sviestu. Kad būtų lengviau išimti iškeptą varškėti, per centrą galima padėti kepimo popieriaus juostą, kad už jos galų lengviau būtų ištraukti. Į paruoštą formą sudėti varškės masę.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintos orkaitės viduryje apie 45-50 min,kol varškėtis bus gražiai auksinės spalvos.
6.
Iškeptą varškėtį palikti atvėsti kambario temperatūroje, o tuomet per naktį palikti šaldytuve.
7.
Glajui virš garų vonelės ištirpinti šokoladą ir sumaišyti su aliejumi. Glazūra apipilti varškėtį ir palikti šaldytuve 30-40 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital