Lipnūs vištienos petukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lipnūs vištienos petukai
Lipnūs vištienos petukai
Lipnūs vištienos petukai
Lipnūs vištienos petukai
Autorius apie receptą: Man tai dieviškai skanu ir labai paprastai pagaminama. Būtent tokį patiekalą kartu su drauge Rasa skanavome restorane. Bet kartą pagalvojau, kodėl taip pasigaminti negalėčiau Man tai dieviškai skanu ir labai paprastai pagaminama. Būtent tokį patiekalą kartu su drauge Rasa skanavome restorane. Bet kartą pagalvojau, kodėl taip pasigaminti negalėčiau namuose? Galėčiau ir galiu. Vištieną aš kepiau orkaitėje, bet jeigu turite noro ir kepsninę, drąsiai kurkite ją. Šios mano vasaros atradimas skani barbekiu granatų glazūra. Bet, žinoma, galite rinktis ir kitą mėgstamą barbekiu padažą. Taip skanu, kad norisi pirščiukus apsilaižyti. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas vištienos petukai
2 šaukštai barbekiu padažo (naudojau granatų glazūrą)
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 šaukštelis česnako miltelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
Garnyrui:
pagal poreikį bulvių (šviežių)
2 šaukštai taukų (žąsies)
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Garnyrui bulves nuskutame, supjaustome skiltelėmis. Apverdame vandenyje apie 10 min.
2.
Vištienos petukus pabarstome druska, pipirais, rūkytos ir aistrios paprikos ir česnako milteliais.
3.
Apvirtas bulves taip pat pabarstome druska, raudonėliu ir apvoliojame žąsų taukuose.
4.
Sudedame į skardą vištieną, bulves.
5.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min. Vištų petukus aptepame glazūrą ir dar kepame apie 10 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital