Lipnūs česnakiniai vištienos kepsneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lipnūs česnakiniai vištienos kepsneliai
Lipnūs česnakiniai vištienos kepsneliai
Lipnūs česnakiniai vištienos kepsneliai
Lipnūs česnakiniai vištienos kepsneliai
Autorius apie receptą: Sausa vištiena? Pamirškit! Lipni, ryškaus skonio ir tiesiog tirpstanti burnoje su česnakiniu padažu. Gaminau nedidelius kąsnelius, be garnyro. Patiekti kaip užkandį, na o Sausa vištiena? Pamirškit! Lipni, ryškaus skonio ir tiesiog tirpstanti burnoje su česnakiniu padažu. Gaminau nedidelius kąsnelius, be garnyro. Patiekti kaip užkandį, na o valgyti rekomenduoju su mediniais smeigtukais, nes nespėsit valyti rankų. (...daugiau) Aušra, Skaniai sveikai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištienos krūtinėlės
2 vienetai kiaušinių
pagal poreikį džiūvėsėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
60 gramų sojos padažo (šviesaus, arba pagal skonį)
40 gramų medaus (arba pagal skonį)
4 skiltelės česnako
2 šaukštai hoisin padažo
1 šaukštas imbiero (tarkuoto)
Pabarstymui:
2 šaukšteliai sezamo sėklų
1 vienetas svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Orkaitę įkaitinti iki 200 C laipsnių temperatūros. Kepimo formą ištepti aliejumi.
2.
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, sudėti į dubenį, berti druską, pipirus, gerai išmaišyti, kad visi gabalėliai pasidengtų prieskoniais.
3.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, išplakti. Vištienos gabalėlius pamirkyti į kiaušinių plakinį, tada apvolioti džiūvėsėliuose ir išdėlioti ant kepimo formos.
4.
Kepimo formą su vištiena pašauti į orkaitę ir kepti 15 minučių.
5.
Į puodą dėti medų, pilti sojos padažą, berti smulkiai kapotą česnaką, pilti hoisin padažą, įtarkuoti imbierą ir maišant kaitinti porą minučių, kol padažas sutirštės.
6.
Į padažą sudėti vištieną ir gerai išmaišyti. Visi gabalėliai turi būti pilnai padengti padažu.
7.
Patiekti iš karto, apibarstyti sezamų sėklomis ir smulkintu laiškiniu svogūnu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital