Lietiniai su mėsos ir ryžių įdaru

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lietiniai su mėsos ir ryžių įdaru
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamiems, sotiems pietums labai tiks šie lietiniai. Tinka tiekti ir kaip sočią užkandėlę, kai atvėsta. Greitai paruošiamiems, sotiems pietums labai tiks šie lietiniai. Tinka tiekti ir kaip sočią užkandėlę, kai atvėsta. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
350 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
Įdarui:
350 gramų maltos mėsos
200 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių mėsai
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą įpilti vandens (1 stiklinei ryžių reikėtų apie 1.8 stiklinės vandens) užvirti, suberti ryžius ir virti apie 15 minučių arba kaip parašyta ant pakuotės. Kai išvirs, ryžius perdėti į kiaurasamtį iki kol vanduo nuvarvės.
2.
Svogūną susmulkinti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, suberti svogūnus ir apkepti kelias minutes iki kol pagels, tuomet sudėti mėsą, įberti prieskonius, druską ir pipirų, vis maišant kepti iki kol mėsa iškeps.
4.
Į dubenį suberti ryžius, paruoštą mėsą, išmaišyti ir palikti atvėsti.
5.
Tešlai į dubenį suberti miltus, įpilti pieno, įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Palikti tešlą pabrinkti pusvalandžiui.
6.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, pilti tešlos, pavartant keptuvę paskirstyti tešlą per visą plotį ir kepti blynelius iš abiejų pusių iki kol pagels.
7.
Į blyno vidurį dėti paruošto įdaro, užlenkti kraštus iš viršaus ir apačios, o tuomet susukti. Blyneliai labai gardūs tiek karšti, tiek jau atvėsę.
Patarimai:
Jei norite, galima naudoti ir virtą mėsą, tik tuomet ją reikėtų sumalti.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital