Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
210 gramų | kvietinių miltų (vienos stiklinės) | |
200 mililitrų | kefyro (vienos stiklinės, arba rūgpienio) | |
200 mililitrų | vandens (vienos stiklinės) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
2 šaukštai | cukraus | |
1 šaukštelis | druskos | |
3 šaukštai | aliejaus (+ šiek tiek kepimui) | |
1/3 šaukštelio | sodos | |
Įdarui: | ||
200 gramų | krabų lazdelių | |
100 gramų | pievagrybių | |
100 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) | |
1 vienetas | poro (nedidelio) | |
1 žiupsnelis | džiovintų čiobrelių | |
1 žiupsnelis | aitriosios paprikos miltelių | |
pagal skonį | druskos (nebūtina) |