Lęšių paštetas su riešutais ir džiovintomis slyvomis

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lęšių paštetas su riešutais ir džiovintomis slyvomis
Autorius apie receptą: Riešutai - baltymų, mineralų ir skaidulų šaltinis. Riešutuose esantis E vitaminas pasižymi antioksidacinėmis savybėmis bei stiprina mūsų imunitetą, kas labai aktualu Riešutai - baltymų, mineralų ir skaidulų šaltinis. Riešutuose esantis E vitaminas pasižymi antioksidacinėmis savybėmis bei stiprina mūsų imunitetą, kas labai aktualu žiemos metu. Šis pašteto receptas ne tik naudingas sveikatai, bet ir labai skanus. Taip pat puikus užkandis kūčių stalui. Receptą radau delfi.lt svetainėje. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų konservuotų lęšių (apytikriai, 0,5 skardinės)
100 gramų džiovintų slyvų (be kauliukų)
1 vienetas svogūnų
50 gramų graikinių riešutų
2 skiltelės česnako
1 šaukštas citrinų sulčių
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, česnaką smulkiai supjaustykite.
2.
Pašildytame aliejuje 2-3 min apkepinkite svogūnus, vėliau suberkite džiovintas be kauliukų slyvas, susmulkintas česnako skilteles. Kepkite viską ant nedidelės ugnies, kol iškeps svogūnai.
3.
Trintuvu susmulkinkite riešutus, apkeptus svogūnus su slyvomis ir česnaku, suberkite druską, pipirus ir supilkite citrinų sultis. Suberkite lęšius ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital