Autorius apie receptą:
Lengvai paruošiamos ir skanios. Idealiai tinka prie mėsos.
Lengvai paruošiamos ir skanios. Idealiai tinka prie mėsos.
Receptų kolekcionierė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai
cukinijų
(jaunų)
2 šaukštai
alyvuogių aliejaus
1 skiltelė
česnako
0.5 šaukštelio
druskos
pagal skonį
citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukinijas sutarkuoti per burokinę tarką kartu su žieve, sudėti į dubenį, įberti druskos, viską gerai išmaišyti ir palikti maždaug 10 minučių.
2.
Iš cukinijų nuspausti susidariusias sultis, cukinijas sudėti į indą, dėti smulkintą česnako skiltelę (galima įspausti), pilti alyvuogių aliejų, citrinų sultis, berti druską, jei jos trūksta, išmaišyti.