Lašišos sriuba su lydytu sūreliu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lašišos sriuba su lydytu sūreliu
Lašišos sriuba su lydytu sūreliu
Lašišos sriuba su lydytu sūreliu
Autorius apie receptą: Sriubas su žuvimi aš verdu rečiausiai. Vos kelis kartus per metus. Sriuba kvapni, tiršta ir soti. Aš sultiniui naudojau lašišos galvą, uodegą, stuburkaulį. Skonio tikrai Sriubas su žuvimi aš verdu rečiausiai. Vos kelis kartus per metus. Sriuba kvapni, tiršta ir soti. Aš sultiniui naudojau lašišos galvą, uodegą, stuburkaulį. Skonio tikrai užtektų ir nuo tiek lašišos, bet norėjau į sriubą dar įdėti ir lašišos filė gabalėlių, kad sriuba būtų dar sotesnė. Žinau, tikrai yra pirkti ir lašišos rankinių sriubai, aš pasinaudojau tuo, kas liko vyrui nukaulinus lašišą. Man patinka pirkti visą lašišą, ją nukaulinus, filė pasisūdome, o iš likusių dalių verdame žuvienę. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų lašišos filė
3 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas poro
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai lydyto sūrelio
2 skiltelės česnako
1 sauja žalumynų (smulkintų)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
Sultiniui:
1 vienetas lašišos (rinkinio sriubai - lašišos galvos, uodegos, stuburkaulio)
1 vienetas poro
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 litrai vandens
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai kvapiųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sultiniui lašišą, daržoves produktus sudedame į puodą, užpilame vandeniu, beriame prieskonius ir verdame apie 1,5 val ant silpnos kaitros. Sultinį perkošiame.
2.
Sriubai porą, svogūną, česnaką supjaustome nedideliais gabalėliais, morkas sutarkuojame. Lašišos filę supjaustome kubeliais.
3.
Puode įkaitiname aliejų. Sudedame ir pakepiname smulkintas daržoves, kol šios gražiai apskrus. Sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Užpilame sultiniu. Paverdame apie 20 min. Sudedame pjaustytą lašišos filė. Paverdame apie 10 min. Į sriubą įmaišome lydytą sūrelį, pabarstome žalumynais. Pakaitiname iki virimo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital