Lašiša su agurkų padažu

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Lašiša su agurkų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g lašišos
2 v.š. saulėgrąžų aliejaus
2 agurkai
150 g grietinės
3 v.š. svogūnų laiškų, krapų
2 v.š. citrinų sulčių
Cukraus, druskos, pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą įtrinti druska, citrinos sultimis.
Sudėti į kepimo skardą ir kepti iki 180°C orkaitėje 40-45 min.
Susmulkinti agurkus, krapus, svogūnų laiškus ir išmaišyti su druska, pipirais, cukrumi, aliejumi ir grietine. Žuvį patiekti su pasigamintu padažu. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Greta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital