Labai skanūs žuvies zrazai su grybų įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Žuvies zrazai su grybais
Žuvies zrazai su grybais
Žuvies zrazai su grybais
Autorius apie receptą: Labai skanūs, sotūs, patiks tiems, kas mėgsta žuvį. Mano šeimyna juos labai mėgsta! Labai skanūs, sotūs, patiks tiems, kas mėgsta žuvį. Mano šeimyna juos labai mėgsta! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
900 gramų žuvies filė (naudojau pangasijos)
120 mililitrų pieno
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
2 riekės šviesios forminės duonos
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas kiaušinių trynių
2 šaukštai aliejaus (kepimui)
šiek tiek miltų (apvoliojimui)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Įdarui:
350 gramų pievagrybių
140 gramų sūrio (tarkuoto)
100 gramų grietinės (neriebios)
2 šaukštai aliejaus
2 skiltelės česnako
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Batoną užmerkti piene. Morką nuskusti, nuplauti, sutarkuoti burokine tarka ir apkepti keptuvėje su smulkintu svogūnu ir palikti atvėsti.
2.
Žuvies filė supjaustyti ir elektriniu trintuvu sutrinti, įmušti kiaušinį ir trynį, suberti prieskonius, sudėti išmirkytą duoną, kepintas morkas su svogūnu, viską gerai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
3.
Įdarui pievagrybius nuvalyti, supjaustyti ir apkepti keptuvėje su smulkintu česnaku. Atvėsus įmaišyti grietinę, tarkuotą sūrį, druską ir pipirus.
4.
Iš žuvies faršo padaryti paplotėlius, dėti įdarą, užspausti ir suformuoti formą. Apvolioti miltuose ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje ant nedidelės ugnies.
5.
Garnyrui tinka ryžiai, bulvės, grikiai ar paprasčiausiai mėgstamos salotos.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Zofija
2018-12-02 23:51
Man buvo egzaminas vat būtent pagaminti žuvies zrazus su grybų įdaru. Tuomet dariau su džiovintų grybų įdaru. Skiriasi forma zrazo, ji yra kaip mėnulio, tokia lenkta ir šiek tiek paspauta. Apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiuvesėliuose ir virti aliejuje. Aliejaus reikia gan nemažai, kad zrazai plauktų, pavirus apversti iki gražiai apkeps. Įvertinta buvo aukščiausiu tuo metu pažymiu, dabar vadinamu balu. ATSAKYTI
Rasa
2017-11-14 19:36
Tai zuvies kotletai su grybu idaru. Zrazus sudaro išmuštas mėsos (paprastai jautienos) pjausnys, pagardintas druska ir pipirais. Jis įdaromas daržovėmis, grybais, kiaušiniais, bulvėmis ar kitais produktais (yra didelė įdarų įvairovė) tada susukamas į ritinėlį ir sutvirtinamas siūlu ar dantų krapštuku. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital