Labai skani lašiša tešloje su kreminiu sūriu ir špinatais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Lašiša tešloje su kreminiu sūriu ir špinatais
Autorius apie receptą: Šitas patiekalas visada palieka įspūdį mano svečiams. Traški plutelė, rožinė lašiša ir tirpstantis žalias špinatų ir kreminio sūrio sluoksnis – gardi puošmena Šitas patiekalas visada palieka įspūdį mano svečiams. Traški plutelė, rožinė lašiša ir tirpstantis žalias špinatų ir kreminio sūrio sluoksnis – gardi puošmena jūsų šventiniam stalui. Galima pasiruošti iš anksto ir kepti tik prieš pat patiekiant, jei norite karšto patieko. Galite ir išsikepti, ir leisti atvėsti – labai tiks ir kaip šaltas užkandis. Naudokite vieną didesnį žuvies gabalą arba keletą mažesnių sudėtų, kaip vienas didelis. Mėgaukitės su žaliomis lapinėmis salotomis arba su mėgstamiausiomis agurkų salotomis. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
500 gramų lašišų filė be odos
150 gramų špinatų
150 gramų filadelfijos sūrio
1 vienetas kiaušinių
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis sezamo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 C laipsnių.
2.
Suberkite špinatus į kiaurasamtį, nuplaukite. Užvirinkite pilną virdulį vandens ir verdančiu vandeniu palengva nuplikykite špinatus kiaurasamtyje. Jie susitrauks. Nupilkite šaltu vandeniu, kad atvėstų. Rankomis gerai negręžkite špintus, kad būtų kuo sausesni ir labai smulkiai sukapokite peiliu.
3.
Dubenėlyje šakute išpurenkite Philadephia sūrį, sumaišykite su špinatais, pertrintu česnaku ir pagardinkite druska bei pipirais.
4.
Išvyniokite sluoksniuotą tešlą ir padalinkite į dvi dalis. Vieną dalį dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, ant tešlos dėkite lašišą ir ant jos užtepkite špinatų ir sūrio mišinį. Atrąją sluoksniuotos tešlos dalį dėkite ant viršaus ir užspauskite galiukus. Patepkite viršų plaktu kiaušiniu ir paberkite sezamo sėklomis.
5.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol gražiai paruduos.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (14)
Gintare
2018-11-17 14:56
Šiaip visai skanu, bet kepiau apie 40 min 200 laipsnių, kitą kartą dar bent 10-15 min pakepčiau ilgiau. Na bet gal nuo orkaitės priklauso. Taip pat tarp lašišos ir špinatų dėjau tešlos. ATSAKYTI
Sandra
2017-12-29 19:33
Ar lašiša iškepa per 20min? ATSAKYTI
Vanda
2017-12-30 14:32
Aš kepiau kokias 25 min, tiesiog kol gražiai išsipūtė ir pagelto pyragas, čia nuo konkrečios orkaitės gali labai priklausyti. Bet prie 200 laipsnių lašiša turėtų ir per 20 min iškepti. Labai labai skanus pyragas!! ATSAKYTI
Sandra
2017-12-30 21:37
Lašišą dėjote vientisą filė ar gabaliukais? ATSAKYTI
Greta
2017-12-26 18:27
Skanu gavosi. ATSAKYTI
Ieva
2017-12-23 19:56
Gal galite pasakyti,laśiśa žalia naudoti? ATSAKYTI
Saulė
2017-12-23 22:22
Taip, šiam receptui naudojama žalia, šviežia lašiša. Gaminau jau ne kartą, labai skanus ir išvaizdus pyragas, visi giria ATSAKYTI
Ilma
2017-02-26 00:43
Marijona, galite bandyti, tik bus rūkyta lašiša gana sūri, tai papildomai nebedėti druskos ATSAKYTI
Marijona
2017-02-24 11:16
o lasisa galima deti rukyta? ATSAKYTI
Genutė
2017-02-20 20:29
Labai skanus patiekalas , jau daug kartų kepėme...Lašiša truputį pasūdome ir citrinos sultimis aplaistome..Kepame su sluoksniuota tešla..O špinatus sumaišome su sūrio užtepėle, kuri yra su česnakais ...truputį lengviau gaminti , o skonis labai geras ... ATSAKYTI
Regina
2017-02-15 12:18
As gaminau su bemiele - labai skanu ATSAKYTI
as
2017-02-15 08:44
o tesla turi būti mielinė ar bemielė?
ATSAKYTI
Laura
2017-02-10 11:02
Tame ir recepto gerumas - niekaip lasisos ruosti nereikia, tiesiog deti ant teslos stambiais gabalais pasmulkinta ir viskas :) Vakar gaminom - fantastiskai skanus patiekalas! ATSAKYTI
nesuprantu
2017-02-09 15:00
tik neaisku kaip ruošti lašiša ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis