Kvapni vištiena apelsinų marinate

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Vištiena apelsinų marinate
Autorius apie receptą: Iškepa labai sultingos, kvapnios ir ypatingai skanios. Iškepa labai sultingos, kvapnios ir ypatingai skanios. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 ir 1/5 kilogramo vištienos blauzdelių
Marinatui:
2 vienetai apelsinų
30 mililitrų aliejaus
3 šaukštai sojos padažo
1.5 šaukštelio garstyčių (neaštrių)
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis ciberžolės
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 šaukštelis džiovintos žolelės (baziliko, raudonėlio, rozmarino ir kitų mėgstamų)
1 šaukštelis česnako miltelių
1/3 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Blauzdeles nuplauti ir gerai nusausinti.
2.
Abu apelsinus perpjauti per pusę ir išspausti sultis į dubenėlį.
3.
Į dubenėlį su apelsinų sultimis suberti paprikos miltelius, ciberžolę, aitriosios paprikos miltelius, pipirus, česnako miltelius, druską, žoleles, įdėti garstyčias ir supilti sojos padažą, gerai išmaišyti.
4.
Blauzdeles sudėti į didesnį dubenį ir jas užpilti paruoštu marinatu, gerai išmaišyti, įtrinti ir palikti marinuotis bent kelioms valandoms. Aš marinavau visą naktį.
5.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 - 55 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital