Kuršėnų vyniotinis su varškės kondensuoto pieno kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kuršėnų vyniotinis su varškės kondensuoto pieno kremu
Kuršėnų vyniotinis su varškės kondensuoto pieno kremu
Kuršėnų vyniotinis su varškės kondensuoto pieno kremu
Kuršėnų vyniotinis su varškės kondensuoto pieno kremu
Kuršėnų vyniotinis su varškės kondensuoto pieno kremu
Kuršėnų vyniotinis su varškės kondensuoto pieno kremu
Kuršėnų vyniotinis su varškės kondensuoto pieno kremu
Autorius apie receptą: Kuršėnų vyniotinis - puikus desertas, kuris papuoš bet kurį stalą, tinkantis bet kokiai šventei. Kuršėnų vyniotinis - puikus desertas, kuris papuoš bet kurį stalą, tinkantis bet kokiai šventei. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai kvietinių miltų
Kremui:
250 gramų varškės 9%
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
4 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų.
2.
Į dubenį su tryniais berti cukrų, išplakti iki kol masė taps balta, įsijoti miltus ir permaišyti mentele.
3.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir įmaišyti į trynių masę.
4.
Į kepimo formą ( naudojau 25 × 37 cm) įtiesti kepimo popierių ir supilti paruoštą masę.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.
6.
Iškepusį biskvitą apversti ant rankšluosčio, nuimti kepimo popierių ir susukti į ritinėlį. Susuktą biskvitą palikti atvėsti.
7.
Varškės kremui į dubenį dėti sviestą ir elektriniu plaktuvu suplakti iki purumo, tuomet supilti kondensuotą pieną.
8.
Į dubenį dėti varškę ir sutrinti elektriniu plaktuvu, kad neliktų gabaliukų, tuomet sudėti į dubenį su sviestu. Viską gerai išmaišyti. Dalį kremo atidėti vyniotinio aptepimui ir papuošimui.
9.
Atvėsusį biskvitą išsukti, sutepti varškės kremu ir vėl susukti į ritinėlį. Aptepti kremu, jei norite, dalį kremo dėti į konditerinį švirkštą ir išspausti ant vyniotinio.
10.
Vyniotinį dėti į šaldytuvą porai valandų, o geriausia visai nakčiai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital