Kuršėnų vyniotinis pagal Audronę

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kuršėnų vyniotinis pagal Audronę
Autorius apie receptą: Labai jau senai kepiau Kuršėnų vyniotinį, tad nusprendžiau jį išsikepti savo vardadieniui. Manau, kad nereikia pasakoti apie jo gardumą, nes tai visiems gerai žinomas ir Labai jau senai kepiau Kuršėnų vyniotinį, tad nusprendžiau jį išsikepti savo vardadieniui. Manau, kad nereikia pasakoti apie jo gardumą, nes tai visiems gerai žinomas ir nepabostantis vyniotinis, kurį mėgsta tiek maži, tiek dideli. O jūs ar mėgstate Kuršėnų vyniotinį? Jei taip, tai kviečiu jį išsikepti patiems, nes receptas išties labai nesudėtingas. Tai ką, eime gaminti. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai kvietinių miltų
Kremui:
180 gramų varškės 9%
90 gramų sviesto (kambario temperatūros, apytikriai)
3 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir išplakti iki purumo.
2.
Į dubenį su išplaktais kiaušiniais įsijoti miltus ir išmaišyti.
3.
Kepimo formą (naudojau 25 x 37 cm) ištiesti kepimo popieriumi ir supulti paruoštą tešlą,
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.
5.
Iškepusį biskvitą išimti iš kepimo formos, nuimti kepimo popierių ir greitai susukti. Biskvitą susukti į rankšluostį ir palikti iki kol atvės.
6.
Kremui varškę pertrinti per sietelį, kad neliktų gumuliukų.
7.
Į dubenį dėti sviestą, suplakti elektriniu plaktuvu iki purumo, tuomet supilti kondensuotą pieną, sudėti varškę ir gerai išmaišyti.
8.
Atvėsintą biskvitą ištiesti, sutepti paruoštu kremu ir vėl susukti. Padėti į šaldytuvą ir palikti nakčiai. Galima palikti šaldytuve ir tik kelioms valandoms, jei skubate.
Patarimai:
Darant varškės kremą, pirmąsyk dėjau sviesto, tad kremas buvo standus (aišku, labai skanus), bet į biskvitą jis taip nesusigėrė kaip norėtųsi. Todėl rinkitės patys, dėti į kremą sviesto ar ne.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital