1.
Sumaišykite pieną, cukrų ir mieles ir palikite kelioms minutėms suputoti.
2.
Kitame dubenyje supilkite persijotus miltus su druska. Padarykite duobutę ir į ją įpilkite paplaktą kiaušinį, pravėsusį tirpintą sviestą, supilkite mieles ir užminkykite tešlą. Tešlą minkykite apie 10 min., kol ji taps minkšta, glotni ir elastinga. Padarykite rutuliuką ir kildinkite 1-2val., kol padvigubės.
3.
Aptepimui minkštą sviestą išmaišykite su cukrumi ir cinamonu.
4.
Iškilusią tešlą iškočiokite į stačiakampį maždaug 1 cm storio ir ištepkite sviesto mase. Tešlą susukite į volelį ir perpjaukite išilgai neįpjaunant galo. Susukite į virvelę, suspauskite galiuką. Iš virvelės suformuokite "vainiką".
5.
Padėkite kildinti ir kai iškils kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25min.