Krevetės kreminiame padaže su saulėje džiovintais pomidorais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Krevetės kreminiame padaže su saulėje džiovintais pomidorais
Krevetės kreminiame padaže su saulėje džiovintais pomidorais
Krevetės kreminiame padaže su saulėje džiovintais pomidorais
Autorius apie receptą: Paruoštu krevečių padažu labiausiai tinka gardinti makaronus, bet drąsiai galima rinktis ir kitą alternatyvą: ryžius, kruopų pagrindo salotas, arba tiesiog pasidaryti kiek Paruoštu krevečių padažu labiausiai tinka gardinti makaronus, bet drąsiai galima rinktis ir kitą alternatyvą: ryžius, kruopų pagrindo salotas, arba tiesiog pasidaryti kiek tirštesnį padažą, ir mėgautis minkštomis, sultingomis krevetėmis su traškia čiabata duona. Jaukus, sušildantis, sotus ir labai skanus patiekalas. Puikiai tiks ir Valentino dienai. (...daugiau) Aušra, Skaniai sveikai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų krevečių (lukštentų)
300 mililitrų grietinėlės
100 mililitrų vištienos sultinio
100 gramų saulėje džiovintų pomidorų
1 vienetas svogūnų
5 skiltelės česnako
2 saujos špinatų
4 šaukštai kietojo sūrio
2 šaukštai sviesto
1 šaukštelis kukurūzų krakmolo
1 šaukštelis persilado prieskonių
1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnis druskos
pagal skonį petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Česnakus ir svogūną susmulkinti. Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti smulkintus česnakus, krevetes ir apkepti kelias minutes. Tuomet viską perkelti į lėkštę.
2.
Į tą pačią keptuvę suberti smulkintą svogūną, apkepti, kol taps skaidrus.
3.
Į puodelį su sultiniu berti krakmolą, išmaišyti ir supilti į keptuvę ant svogūnų, leisti užvirti.
4.
Saulėje džiovintus pomidorus supjaustyti juostelėmis. Sudėti į keptuvę ir patroškinti kelias minutes, supilti grietinėlę.
5.
Sumažinti kaitrą, suberti prieskonius, sudėti špinatus ir palikti troškintis, kol špinatai suminkštės. Į keptuvę suberti kietąjį sūrį, išmaišyti ir leisti jam išsilydyti.
6.
Krevetes grąžinti atgal į keptuvę su padažu, išmaišyti ir pašildyti iki užvirimo.
7.
Prieš patiekiant suberti smulkintas petražoles, patiekti su makaronais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital