Krevečių užkandis

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Krevečių užkandis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 didelis obuolys
150 g krevečių
Marinatui:
0,5 apelsino
1 šaukštas smulkintų krapų
1 šaukštelis citrinos sulčių
0,5 šaukštelio medaus
1 šaukštelis aliejaus
Santa Maria malti pipirai ir druska (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius su specialiu šaukšteliu išskaptuoti. Gaunasi apvalūs rutuliukai. Vietoj obuolio tinka ir melionas. Apelsino sultis sumaišome su krapais, citrinos sultimis, medumi, aliejumi, druska ir pipirais. Į marinatą sudedame krevetes ir marinuojame apie 30 minučių. Suveriame krevetes ant pagaliukų ir įsmeigiame į obuolių ar melionų rutuliukus.
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital