Makaronai su sultinga vištiena kreminiame padaže

AUTORIUS:
Virtuve_N ,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Makaronai su sultinga vištiena kreminiame padaže
Autorius apie receptą: Tiesiog tobulai kremiški ir labai skanūs. Skęstantys teisingame kiekyje padažo, švelnaus grietinėlės ir sūrio skonio, o patiekalą vainikuojantys česnakiniai vištienos Tiesiog tobulai kremiški ir labai skanūs. Skęstantys teisingame kiekyje padažo, švelnaus grietinėlės ir sūrio skonio, o patiekalą vainikuojantys česnakiniai vištienos gabalėliai tobulai sultingi. Ai, ką čia pasakoti, neįsivaizduoju geresnės vakarienės. (...daugiau) Virtuve_N
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Vištienai:
500 gramų vištienos krūtinėlės
2 šaukšteliai česnakinės druskos
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1/4 šaukštelio aitriosios rūkytos paprikos milteliai
1 šaukštas aliejaus (arba pagal poreikį)
Garnyrui:
250 gramų spagečių
Padažui:
400 mililitrų grietinėlės, 30% riebumo
80 gramų kreminio sūrio
70 gramų kietojo sūrio (arba parmezano, tarkuoto)
1 šlakelis vandens (nuo makaronų virimo)
1 sauja petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėles perpjauti išilgai pusiau. Iš abiejų pusių pabarstyti česnakine druska, saldžiosios ir aitriosios paprikos milteliais, įtrinti, palikti marinuotis 1 valandai ar net visai nakčiai.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti ant vidutinės-aukštesnės kaitros, sudėti vištieną ir kepti po maždaug 4-5 minutes iš kiekvienos pusės.
3.
Į didesnį puodą su gerai pasūdytu verdančiu vandeniu dėti makaronus ir virti tiek, kiek parašyta ant pakuotės. Apie 10 minučių iki kol išvirs.
4.
Į didesnę keptuvę pilti grietinėlę, šildyti ant nedidelės kaitros beveik iki virimo, tuomet berti tarkuotą sūrį, dėti kreminį sūrį ir maišant toliau kaitinti kol sūriai ištirps ir masė taps vientisa. Pilti šlakelį, maždaug samtį, vandens nuo makaronų, berti druską, pipirus, išmaišyti.
5.
Į paruoštą padažą sudėti išvirusius makaronus ir gerai įmaišyti.
6.
Vištieną supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir įmaišyti į makaronus, užberti smulkintų petražolių, patiekti.
Patarimai:
Kad vištiena iškeptų sultinga, rekomenduoju ją ištraukti iš šaldytuvo likus valandai iki kepimo.
AUTORIUS: Virtuve_N
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital