Vištienos ir kiaulienos faršus sumaišome. Į faršą įmaišome prieskonius, krakmolą, migdolų miltelius, džiūvėsėlius, sutarkuotą morką ir smulkiai supjaustytą svogūną, kiaušinį ir spanguoles.
Viską gerai išminkome rankomis. Paliekame mėsa šaldytuve bent 30 min.
Po to suformuojame kotletukus, pavoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname keptuvėje.
Virti galima garų puode, grietinės padaže, sultinyje (apie 30 min).
Skanaus :)
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)