Kotletai kepti orkaitėje su bulvių koše, pievagrybiais ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kotletai kepti orkaitėje su bulvių koše, pievagrybiais ir sūriu
Autorius apie receptą: Kotletų pagaminimas yra žymiai greitesnis, jeigu jau turite vakarykštės bulvių košės. Tuomet belieka pakepinti daržoves, suformuoti kotletus ir šauti į orkaitę. Kotletų Kotletų pagaminimas yra žymiai greitesnis, jeigu jau turite vakarykštės bulvių košės. Tuomet belieka pakepinti daržoves, suformuoti kotletus ir šauti į orkaitę. Kotletų įdarui galite rinktis daržoves pagal savo nuožiūrą. Dar labai tiktų paprika ir poras. Skanaus! (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų kiaulienos faršo
250 gramų jautienos faršo
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų (vidutinio dydžio)
2 šaukštai grietinės
1.5 šaukšto bulvių krakmolo
1 šaukštelis džiovintų petražolių
0.5 šaukštelio džiovintas mairūnas
2/3 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio česnako miltelių
1/3 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1/3 šaukštelio džiovinto raudonėlio
Įdarui:
400 gramų bulvių košės
5 gramai pievagrybių
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
100 gramų fermentinio sūrio
3 šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Faršą sumaišome su grietine, krakmolu, kiaušiniu ir visais prieskoniais.
2.
Svogūną nulupame, sutarkuojame smulkia tarka ir įmaišome į faršą.
3.
Įdarui svogūną susmulkiname, o morką sutarkuojame stambia tarka. Pievagrybius susmulkiname.
4.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus, sudedame svogūną ir morką, kepiname ant vidutinės ugnies, kol šie suminkštėja. Tada sudedame pievagrybius ir dar pakepiname, kol pievagrybiai suminkštėja. Pagardiname druska, pipirais.
5.
Sūrį sutarkuojame smulkia tarka.
6.
Ant kepimo skardos patiesiame kepimo popierių, išdėliojame maždaug po 2 šaukštus faršo ir suformuojame pailgus, įdubusius paplotėlius, kad jų vidų galėtume užpildyti įdaru. Ant kiekvieno faršo „laivelio“ išdėliojame po lygiai apkepintų daržovių, užtepame bulvių koše, apibarstome sūriu ir kiekvieną kotletą aptepame majonezu.
7.
Kepame 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Patiekiame su šviežiomis salotomis ar tiesiog vienus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital