Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
480 gramų | jautienos nugarinės (naudojome „Feel the Beef“ 60 dienų brandintos jautienos nugarinę) | |
8 vienetai | tortilijų (nedidelių) | |
pagal poreikį | kalendros | |
pagal skonį | aliejaus | |
Marinatui: | ||
1 vienetas | obuolių (nedidelio) | |
1 vienetas | svogūnų (vidutinio dydžio) | |
1/4 vieneto | žaliųjų citrinų | |
4 skiltelės | česnako | |
4 šaukštai | sojos padažo | |
3 šaukšteliai | rudojo cukraus | |
2 centimetrai | imbiero | |
1 šaukštas | skrudintų sezamų aliejaus | |
Salotoms: | ||
150 gramų | kopūstų | |
0.5 vieneto | morkų (didelės) | |
0.5 vieneto | ilgavaisių agurkų | |
1/4 vieneto | žaliųjų citrinų | |
1 sauja | kalendros | |
1 šaukštas | sojos padažo | |
1 šaukštas | ryžių acto | |
1 šaukštas | skrudintų sezamų aliejaus | |
1 šaukštelis | čili padažo | |
1 šaukštelis | rudojo cukraus | |
1 šaukštelis | sezamų aliejaus | |
Padažui: | ||
80 gramų | majonezo | |
0.5 vieneto | žaliųjų citrinų | |
1 šaukštas | rudojo cukraus | |
2 šaukšteliai | čili padažo | |
1 šaukštelis | česnako miltelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |