Korėjietiški burokėliai - aštrūs, traškūs, idealiai tinka prie mėsytės!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Korėjietiški burokėliai
Autorius apie receptą: Salotos tikras skanumėlis - aštrios, traškios ir jos puikiai tiks prie mėsos patiekalų. Šaldytuve laikykite keletą dienų, nors jos per skanios, kad ilgai ten užsibūtų! Iš Salotos tikras skanumėlis - aštrios, traškios ir jos puikiai tiks prie mėsos patiekalų. Šaldytuve laikykite keletą dienų, nors jos per skanios, kad ilgai ten užsibūtų! Iš nurodyto kiekio paruošiau 2 stiklainiukus 0.5 l talpos. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 gramų burokėlių (nevirtų)
100 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
2 vienetai svogūnų (nedidelių)
50 mililitrų baltojo vyno acto
4 skiltelės česnako
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis kalendros (sėklų)
0.5 šaukštelio maltų kajeno pipirų (arba daugiau)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Burokėlius sutarkuokite burokine tarka, supilkite actą, druską, išmaišykite ir palikite pastovėti 30 min.
2.
Česnako skilteles supjaustykite smulkiais kubeliais, užberkite mažą žiupsnelį druskos ir peiliu traiškykite, kol gausite košelę. Sudėkite ant burokėlių. Taip pat suberkite kajeno pipirus ir stambiai pagrūstas kalendros sėklas.
3.
Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų, dėkite per pusę perpjautus svogūnus ir kepkite tol, kol jie gražiai apskrus iš vienos pusės, tada juos išimkite. Svogūnų salotoms nenaudosime.
4.
Karštą aliejų pilkite į burokėlius, stenkitės, kad nepatektų ant česnako ir prieskonių, todėl juos geriausiai sudėti į vieną vietą. Išmaišykite, uždenkite maistine plėvele ir palikite pasimarinuoti šaldytuve 30 min. Tada perdėkite į stiklainius ir laikykite šaldytuve.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
rasa
2021-07-30 12:12
Aliejus turi patekti ant česnako ir kitų prieskonių:) ATSAKYTI
Inga
2018-02-22 15:01
Gaminau. Labai patiko. Ačiu už recepta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital