Kopūstų troškinys su morkomis ir grybais žiemai

AUTORIUS:
Algirdas Mažeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kopūstų troškinys su morkomis ir grybais žiemai
Autorius apie receptą: Labai skanu ir nesunku paruošti. Labai skanu ir nesunku paruošti. Algirdas Mažeika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 kilogramai kopūstų
2.5 kilogramo grybų (virtų, mėgstamų)
1 kilogramas morkų
1 kilogramas svogūnų
1 litras pomidorų padažo
1 litras aliejaus
700 gramų vandens
4 šaukštai druskos
1 šaukštas maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kopūstus, morkas, grybus, svogūnus supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
2.
Į puodą dėti kopūstus, pilti vandenį ir troškinti, kol suminkštės.
3.
Kol kopūstai troškinasi, į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti svogūnus ir morkas, kepti, kol suminkštės.
4.
Į puodą su svogūnais sudėti apkeptas morkas su svogūnais. Troškinti 20 minučių. Tuomet į puodą dėti virtus grybus, berti druską, pipirus, virti 15 minučių. Praėjus šiam laikui, dėti pomidorų padažą, troškinti dar 10 minučių.
5.
Paruoštą troškinį sudėti į stiklainius, sandariai užsukti ir apversti.
AUTORIUS: Algirdas Mažeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital