Kopūstų salotos su kukurūzais ir morkomis

AUTORIUS:
Gabija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kopūstų salotos su kukurūzais ir morkomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Pikantiškos, sočios, maloniai traškios ir labai skanios salotos, kurias tinka tiekti ir ant šventinio stalo! Nors šios salotos ir sočios, tačiau jas gardu tiekti ir prie Pikantiškos, sočios, maloniai traškios ir labai skanios salotos, kurias tinka tiekti ir ant šventinio stalo! Nors šios salotos ir sočios, tačiau jas gardu tiekti ir prie mėgstamų mėsos ar žuvies patiekalų, ar dėti į tortilijas. Na, o jei norisi, galima pagardinti mėgstamu kumpeliu ar rūkyta vištiena. (...daugiau) Gabija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų kopūstų
180 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas morkų (didesnės)
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų (arba 1 trumpavaisio)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (didesnio)
2 šaukštai majonezo (arba pagal poreikį)
2 šaukštai jogurto, natūralaus (arba pagal poreikį)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį petražolių (arba kitų žalumynų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą ir morkas supjaustyti plonomis juostelėmis, morkas galima sutarkuoti. Svogūną ir agurką supjaustyti nedideliais kubeliais.
2.
Supjaustytas daržoves suberti į dubenį, berti kukurūzus, druską, pipirus, tuomet dėti majonezą ir jogurtą, gerai išmaišyti.
3.
Prieš patiekiant berti kapotų petražolių arba kitų mėgstamų žalumynų.
AUTORIUS: Gabija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital