Gaivios raudongūžių kopūstų salotos

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Gaivios raudongūžių kopūstų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų raudongūžių kopūstų
2 vienetai obuolių
2 saujos riešutų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kopūstą stambiai sutarkuoti arba labai plonai supjaustyti.
2.
Obuolius perpjauti perpus, išpjauti sėklalizdžius ir kotelius. Obuolius supjaustyti skiltelėmis arba šiaudeliais. Dėti prie kopūstų.
3.
Riešutus, vis pavartant, pakepinti sausoje keptuvėje, kol švelniai apskrus. Pabarstyti ant salotų.
4.
Viską pagardinti alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska ir pipirais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis