Konservuotos kriaušės žiemai

AUTORIUS:
Odeta Morozienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Konservuotos kriaušės žiemai
Konservuotos kriaušės žiemai
Konservuotos kriaušės žiemai
Konservuotos kriaušės žiemai
Autorius apie receptą: Rekomenduoju išmėginti. Rekomenduoju išmėginti. Odeta Morozienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras vandens (arba pagal poreikį)
500 gramų cukraus
1 šaukštelis citrinos rūgšties
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal poreikį kriaušių (nuluptų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kriaušes nulupti ir supjaustyti į 3-4 dalis, dėti į puodą, užpilti vandeniu taip, kad apsemtų visas kriaušes (jei reikia, pilti daugiau vandens), užvirti, dėti 3 šaukštelius citrinos rūgšties. Kai užvirs, padėti šaltai, kad visiškai atvėstų.
2.
Vandeniui atvėsus, sudėti kriaušes, palikti vėsioje vietoje parai (kriaušės turi būti apsemtos).
3.
Praėjus šiam laikui, kriaušes išimti iš vandens, o likusį vandenį užvirinti, berti cukrų ir virti, kol užvirs ir cukrus ištirps, tuomet berti vanilinį cukrų, sudėti kriaušes ir nuo užvirimo virti dar 10 minučių, vis nugriebiant atsiradusias putas.
4.
Virti reikia, kol kriaušės pasidaro skaidrios, bet turi būti tvirtos.
5.
Išjungti kaitrą, kiraušes sudėti į stiklainius ir užsukti.
AUTORIUS: Odeta Morozienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital