Vištieną pakepinti su česnaku. Truputį pakepinus sudėti šiaudeliais pjaustytas morkas, pjaustytas paprikas, šparagines pupeles ir kepti. Baigiant kepti įdėti pomidorų padažo, sudėti medų ir šaukštelį krakmolo bei patroškinti dar kelias minutes.
Labai skaniai skamba ir atrodo, tik kas nors gal gali pagelbėti, ką dėti vietoj medaus? Aš jam labai alergiška
ATSAKYTI
Lina
2018-10-25 08:53
Jei neturiu namuose medaus, tuomet tokiems receptams naudoju rudąjį cukrų, tik kiekio gali reikėti didesnio :) Bet tiktų ir agavų sirupas ar net paprastas baltas cukrus, tik būtinai ragaukite, kad saldumas patiktų :)
ATSAKYTI
Angelė
2015-04-27 16:15
man labai patiko šis vištienos kiniškas receptas - http://skanusreceptai.lt/kiniska-vistiena/
Patariu visoms išbandyti :)
ATSAKYTI
Aušra
2012-11-07 14:02
Išbandyta jau :) Tikrai labai skanu.
Gal actas tiktu prie šito patiekalo ?????:)))
ATSAKYTI
Mindaugas
2012-06-28 14:57
Pupelės- kokios virtos ar ne,kepiname ant aliejaus ar sviesto? Labai įdomu,norėčiau šį patiekalą padaryti.
ATSAKYTI
Ass
2011-12-28 11:57
Labai skanu ir paprasta pagamint :)
ATSAKYTI
Jurgita
2011-03-07 19:54
Super sita jau senai zinau lb skanus patiekalas, svarbiausiai be jokios druskos ir be jokiu priskoniu
ATSAKYTI
Jolita
2011-02-18 15:16
na bandom gaminti :)
labai noriu kazko kinisko ;P
ATSAKYTI
Rima
2010-12-22 19:57
Labai skanus patiekalas
ATSAKYTI
Jogis
2010-06-17 11:13
Ant keptuves
ATSAKYTI
Gintaras
2010-03-29 12:59
Ant ko kepinama vištiena, ant aliejaus, sviesto, taukų?
ATSAKYTI