Kiaušinių salotos su pomidorais, avokadu ir šonine

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Kiaušinių salotos su pomidorais, avokadu ir šonine
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Šios salotos tiesiog neatsivalgomai skanios. Įkvėptos legendinių Cobb salotų skonių derinio, jos bus tikras hitas tiek paprastai dienai, tiek ant šventinio stalo. Skoniai Šios salotos tiesiog neatsivalgomai skanios. Įkvėptos legendinių Cobb salotų skonių derinio, jos bus tikras hitas tiek paprastai dienai, tiek ant šventinio stalo. Skoniai puikiai susijungia, o būtent pelėsinis sūris suteikia fantastišką skonio natą (jei tokio nemėgstate, tiktų ir kietasis sūris). Paruošimas neužtruks, o tiks ir pietums, ir ypatingoms progoms. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
200 gramų vyšninių pomidorų (arba pasmulkintų paprastų pomidorų)
100 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu (trupinto)
1 vienetas avokadų (didesnio, prinokusio arba 2 mažesnių)
10 griežinėlių šaltai rūkytos šoninės (apie 100 gramų)
1 pundelis laiškinių česnakų (arba svogūno laiškų, kitų mėgiamų žalumynų)
Padažui:
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai graikiško jogurto
1 šaukštelis citrinų sulčių (arba obuolių acto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šonine supjaustyti mažais gabalėliais ir apkepti sausoje keptuvėje iki kol taps traški. Tuomet perdėti ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai ir atvėstų.
2.
Padažui į dubenėlį dėti majonezą, jogurtą, pilti citrinų sultis, pagardinti druska, pipirais ir išmaišyti.
3.
Kiaušinius supjaustyti į kelias dalis, avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką ir išskobti minkštimą, supjaustyti nedideliais gabalėliais, vyšninius pomidorus supjaustyti ketvirčiais, laiškinius česnakus susmulkinti.
4.
Viską sudėti į dubenį, tuomet suberti paruoštą šoninę, sūrį, sukrėsti padažą ir išmaišyti.
AUTORIUS: Laurinta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital