Kiaulienos suktinukai su daržovių įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kiaulienos suktinukai su daržovių įdaru
Autorius apie receptą: Labai skanūs. Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis. Labai skanūs. Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto salierų šaknų (mažo)
1 vienetas lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį petražolių (smulkintų)
pagal poreikį vandens (verdančio)
pagal poreikį kvietinių miltų
Marinatui:
6 vienetai kiaulienos kepsniai (naudojau kumpį)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį paprikos miltelių
Įdarui:
2 vienetai morkų
7 vienetai pievagrybių (didesnių)
1 vienetas poro (baltos dalies)
2 šaukštai kreminio sūrio (su kaupu, apytikriai)
pagal skonį petražolių (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
50 mililitrų vandens
1 šaukštas krakmolo (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kepsnius plonai išmušti mėsos muštuku, berti druską, pipirus, česnako miltelius, raudonos paprikos miltelius ir gerai įtrinti, atidėti.
2.
Įdarui morkas sutarkuoti burokine tarka, pievagrybius supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, porą susmulkinti.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti paruoštas daržoves, apkepti apie 6 minutes iki kol suminkštės. Tuomet dėti kreminį sūrį, berti druską, pipirus, petražoles, išmaišyti ir troškinti apie 1 minutę. Palikti atvėsti.
4.
Atvėsusį įdarą lygiomis dalimis sudėti ant kepsnių, susukti suktinukus, susmeigti smeigtukais, apvolioti miltuose.
5.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti ir sudėti paruoštus kepsnių suktinukus, apkepti ant stiprios kaitros iš abiejų pusių.
6.
Svogūną susmulkinti, morką ir saliero gumbą sutarkuoti. Petražoles susmulkinti.
7.
Paruoštus suktinukus sudėti į puodą, Sudėti svogūną, morką, saliero gumbą, lauro lapą, berti druską, pipirus, petražoles, užpilti vandeniu, uždengti dangčiu ir troškinti ant mažos kaitros apie 50-60 minučių.
8.
Išimti suktinukus į lėkštę, trumpam atidėti, likusį puode sultinį perkošti, atgal į puodą sudėti daržoves, sutrinti elektriniu trintuvu.
9.
Padažui į dubenėlį pilti vandenį, berti krakmolą ir išmaišyti. Supilti į puodą su sutrintomis daržovėmis, pašildyti iki kol užvirs. Užvirus padažui, sudėti į jį suktinukus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital