Keptos tigrinės krevetės

AUTORIUS:
Deimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Keptos tigrinės krevetės
Autorius apie receptą: Super receptas, skanaus! Super receptas, skanaus! Deimantė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų karališkų krevečių (be kevalo, žalių)
4 skiltelės česnako
3 griežinėliai citrinų
2 šlakeliai sojos padažo
3 žiupsneliai druskos
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aitriosios paprikos miltelių
Pabarstymui:
1 sauja krapų (smulkintų)
Kepimui:
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Žalias krevetes pagardiname sojos padažu, pipirais, druska ir aitriąja paprika. Paliekame pasimarinuoti pusvalandžiui.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir dedame česnako skilteles. Patroškiname skilteles, kol pasijus puikus aromatas, tada dedame krevetes, kepame 3 minutes ir maišome. Kai krevetės jau paraus sudedame citrinos griežinėlius ir užbarstome krapų.
AUTORIUS: Deimantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital