Keptos duonos mišrainė

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptos duonos mišrainė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Soti, greita ir labai skani keptos duonos mišrainė pagal tradicini vokišką receptą. Soti, greita ir labai skani keptos duonos mišrainė pagal tradicini vokišką receptą. Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 riekės juodos duonos
150 gramų konservuotų pupelių
150 gramų rūkyto kumpio
2 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas morkų (virtų, didesnių)
1 skiltelė česnako
1 saujelė žalumynų
šiek tiek majonezo
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Duoną įtrinti česnaku, supjaustyti kubeliais ar juostelėmis ir apkepinti aliejuje. Sudėti ant popierinės servetėlės, kad sugertų riebalų perteklių.
2.
Morkas, kumpį ir agurkus supjaustyti stambiais kubeliais. Išmaišyti su smulkintais žalumynais, pupelėmis, majonezu ir duona. Skanaus!
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital