Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
3 vienetai | cukinijų (jaunų, aš naudojau apvalias, bet tinka ir klasikinės pailgos) | |
Įdarui: | ||
100 gramų | rudųjų ryžių (arba ilgagrūdžių baltų ar basmati) | |
100 gramų | grybų (tinka pievagrybiai, voveraitės, miško grybai ar kt.) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų | |
50 mililitrų | sultinio | |
1 skiltelė | česnako | |
pagal poreikį | sojos padažo | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Viršui: | ||
50 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
50 gramų | maltų džiūvėsėlių | |
20 gramų | petražolių (smulkintų) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus |