Kepti vaflių suktinukai su dešrelėmis

AUTORIUS:
Pas Mamuką virtuvėje,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kepti vaflių suktinukai su dešrelėmis
Kepti vaflių suktinukai su dešrelėmis
Kepti vaflių suktinukai su dešrelėmis
Kepti vaflių suktinukai su dešrelėmis
Kepti vaflių suktinukai su dešrelėmis
Kepti vaflių suktinukai su dešrelėmis
Autorius apie receptą: Paprastas, tačiau labai skanus ir visada pavykstantis užkandis. Iš lėkščių dingsta labai greitai. Paprastas, tačiau labai skanus ir visada pavykstantis užkandis. Iš lėkščių dingsta labai greitai. Pas Mamuką virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
600 gramų bulvių
2 vienetai kiaušinių
6 vienetai dešrelių
25 gramai sviesto
3 vienetai vaflių lakštų
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis paprikos miltelių
3 šakelės petražolių (+ šiek tiek smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių (naudojau vegetą)
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nuskusti, nuplauti, dėti į puodą, užpilti vandeniu ir užvirti.
2.
Bulvėms užvirus dėti petražolių šakeles ir berti druską. Virti ant vidutinės kaitros, kol bulvės suminkštės ir visiškai išvirs.
3.
Nuo bulvių nupilti vandenį, dėti sviestą, berti cukrų, druską, prieskonius ir sutrinti iki košės konsistencijos.
4.
Paruoštą košę lygiomis dalimis sudėti ant vaflių lakštų, išlyginti, kad masė visiškai padengtų visą vaflio paviršių. Palikti bent 10 minučių, kad vafliai suminkštėtų ir lengvai lenktųsi. Ant bulvių košės sluoksnio berti smulkintų petražolių.
5.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, berti prieskonius, paprikos miltelius ir šakute labai gerai išplakti.
6.
Vafliams suminkštėjus, ant jų dėti po 2 dešreles, jas sudėti taip, kad galais liestų vieną su kita. Jei dešrelės išlenda iš vaflio, galiukus nupjauti. Vaflį susukti į suktinuką.
7.
Paruoštus susuktus vaflius supjaustyti į 4 dalis ir iš visų pusių gerai apvolioti kiaušinių plakinyje.
8.
Į keptuvę pilti aliejų, gerai įkaitinti, sudėti paruoštus gabalėlius, kepti ant nedidelės kaitros iš visų 4 pusių, kol gražiai apkeps ir dešrelės viduje sušils.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital