Kepti sumuštiniai su brokoliais

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kepti sumuštiniai su brokoliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Spalvingi, maistingi ir labai skanūs sumuštiniai su brokoliais. Skanūs ir su šviesia, ir su tamsia duona. Beje, labai skanūs jie ir atvėsę. Spalvingi, maistingi ir labai skanūs sumuštiniai su brokoliais. Skanūs ir su šviesia, ir su tamsia duona. Beje, labai skanūs jie ir atvėsę. Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 riekės duonos
0.5 vieneto brokolių
1 vienetas svogūnų
20 gramų sviesto
150 gramų fermentinio sūrio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
8 šaukšteliai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną supjaustyti žiedais ar pusžiedžiais. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepinti svogūnus, kol šiek tiek suminkštės. Pagardinti druska ir pipirais.
2.
Brokolį išskirstyti smulkesniai žiedynais. Sumaišyti su svogūnais.
3.
Ant duonos riekelių užtepti pomidorų padažo, dėti brokolių ir svogūnų. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
4.
Sūrį sutarkuoti ir pabarstyti sumuštinius.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
Patarimai:
Jei norite, kad brokoliai būtų minkštesni, juos, išskirstytus žiedynais, galite nuplikyti verdančiu vandeniu.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital